Als de artikelen in je bestelling op voorraad zijn, wordt je bestelling binnen 2 werkdagen verzonden.

Levertijd Nederland:
Gemiddeld 2-5 werkdagen

Levertijd België:
Gemiddeld 3-6 werkdagen

Leveringen naar België kunnen soms wat langer duren, hier hebben wij helaas geen invloed op.

Let op! Door de grote drukte momenteel kan het zijn dat je bestelling vertraagd is. Neem contact met ons op als je bestelling na 8 werkdagen nog niet geleverd is.

Nederland
Als je alleen sieraden bestelt, wordt je bestelling verstuurd als brievenbuspost en zijn de verzendkosten GRATIS. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling als volgbaar pakket te ontvangen, dan zijn de verzendkosten €1,95 (dit kun je kiezen bij het afrekenen).
Als je ook kleding of notitieboekjes bestelt, wordt je bestelling altijd verstuurd als volgbaar pakket.

België
Als je alleen sieraden bestelt, wordt je bestelling verstuurd als brievenbuspost en zijn de verzendkosten €2,99.
Als je ook kleding of notitieboekjes bestelt, wordt je bestelling verstuurd als volgbaar pakket en zijn de verzendkosten €7,00.
Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden!

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze producten aan de verwachtingen voldoen. In het zeldzame geval (;)) dat je een product wilt retourneren kun je binnen 14 dagen na het plaatsen van je bestelling een retour aanvragen door een mailtje te sturen naar info@wandergarden.nl. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Je kunt betalen door middel van iDeal, creditcard, PayPal, overboeking en Bancontact. Zodra de betaling is verwerkt, wordt je pakketje verzonden. Let op: bij betaling met overboeking kan het iets langer duren voordat de betaling bij ons binnen is. Hierdoor kan de verzending iets langer duren.