Hoi!

Leuk dat je aangemeld bent als promoter van Wander Garden. Hopelijk kunnen we samen veel nieuwe mensen bereiken :).

Nu je bent goedgekeurd als promoter, kun je beginnen met het verdienen van winkeltegoed. Yes! Dit gaat als volgt:

Verdien winkeltegoed
Deel je persoonlijke URL of kortingscode met zoveel mogelijk mensen. Als een van deze mensen iets bestelt, ontvang jij 10% van het bestelde bedrag in de vorm van winkeltegoed. Dit kun je op www.wandergarden.nl besteden voor iets voor jezelf. Let op: als mensen iets bestellen zonder de persoonlijke URL of kortingscode, wordt de bestelling niet aan jou gelinkt en ontvang je dus geen tegoed. Het is dus belangrijk dat mensen of de persoonlijke URL of je persoonlijke kortingscode gebruiken bij het bestellen!

Heb je nog geen kortingscode?
Dit kan tot 2 werkdagen duren nadat je account is goedgekeurd. Nog even geduld dus.

Wat betekent “onuitbetaald tegoed”?
Als de bestelling net geplaatst is, krijg je een e-mailmelding dat je tegoed hebt verdiend. Nadat de bestelling ook daadwerkelijk is verstuurd, ontvang je het tegoed als beschikbaar winkeltegoed. Dit kan dus enkele werkdagen duren.

Hoe kan ik het winkeltegoed gebruiken?
Je winkeltegoed wordt automatisch getoond als je gaat afrekenen. Let op: je moet dan wel ingelogd zijn met het account waarmee je het tegoed hebt verdiend. Op de afrekenpagina krijg je een melding te zien met jouw tegoed en dan kun je ervoor kiezen om het tegoed gelijk te gebruiken.

Is er nog iets onduidelijk?
Laat het ons vooral weten via info@wandergarden.nl!

Liefs,
team Wander Garden